Care a fost bărbatul cu cel mai mare succes la femei din toată istoria?

Citisem niște cestiuni care, ulterior, au dus la o discuție aprinsă aici în redacție. Cu mențiunea că redactorul șef a fost trimis la joacă într-o altă cameră, discuția fiind ceva mai complicată pentru urechile lui. Iar tema disputei era legată de bărbații care au avut un succes fantastic la femei. Spre exemplu, Casanova. Știți voi, băiatul ăla din Veneția care s-a lăudat singur cu niște cuceriri. Acum, sincer… numai faptul că știm totul doar din autobiografia lui, și tot ar trebui să ridice niște semne de întrebare. Dar totuși…

Și zicea Giacomo că, de-a lungul vieții, a bifat 122 de gagici. Aaaa. Păi ce făcuși, Bobiță? Doar atât? În ziua de azi, dacă ai noroc de două gâsculițe care să îți facă reclamă bună, ai bătut recordul ăsta până în anul III de facultate. Parol! Să prezumăm că în anul 4 tragi și tu tare să iei patalamaua, așa că o lași mai moale cu sportul la orizontală. Deci, cam atât cu bietul Casanova. O fi fost de laudă la vremea lui, la secolul al XVIII-lea, dar azi… s-avem pardon.

Păi, dacă e să vorbim de cifre mai serioase, să ne uităm la Don Juan! În primul rând, nimeni nu știe cine a fost băiatul ăsta, dacă a fost. În al doilea rând, dacă mergem pe ipoteza că Don Juan a fost Don Miguel Manara Vicentelo de Leca (un băiat spaniol din secolul al XVII-lea), atunci avem palmaresul următor: 1.003 spanioloaice, 640 italience, ca la 100 de franțuzoaice, 231 de nemțoaice și 91 de turcoaice. Ei, altfel sună. Îți mai vine inima la loc, că ești și tu om pe lume. Parcă ai și tu ce povesti la bere, cu golanii, nu ca pârlitul ăla de Casanova.

Dar stați așa, nu plecați și nu cădeți pe spate de uimire! Rămâneți pe planetă că de abia ne încălzim! Dacă l-ați citit pe Suetonius, vă mai aduceți aminte, cu siguranță, ce zicea el despre Octavian Augustus. Că era un băiat ceva mai dur în dormitor, un mic fan BDSM, dar care avea și o soție cu inițiativă care, ca să nu mai ia bătaie de una singură, îi asigura omului câte o virgină în fiecare seară. Nu există cifre oficiale, dar putem să ne imaginăm. Cât despre Ginghis Han ați auzit. Cam 8% dintre bărbații de pe planetă îi poartă genele. Da, dar peste jumătate din bărbații planetei trăiesc numai în sudul și sud-estul Asiei, așa că mai bine tăcea, că se face de râs. Mai știm și noi matematică, nu ne face pe noi Ginghis cu din ăștia științifice.

Ar fi multe de spus pe tema asta, dar vom încerca să nu o lungim prea tare, pardon de expresie. De vedetele de azi de la Hollywood, din lumea sportului, ați auzit. Se laudă și ăștia cu până la 10-20 de mii de bucăți bifate la insectar. Dar nici voi să nu credeți acum chiar toate pescăreștile. Ce să credeți, în schimb, faptul că, la chinezi, haremul a atins niște cote nebănuite. Spre exemplu, în timpul dinastiei Qing (1644 – 1912), el a ajuns și la cifra de 20.000 de gagici. Și acum, propunem un mic calcul. Dacă împarți 20.000 la 365 (zilele unui an), îți dă, grosso modo, vreo 55 de ani. Cum ar veni, dacă le încartiruiai pe toate la vârsta de 18 ani, și dacă bifai una pe zi, fără pauză, fără concedii, nimic, când ajungeai la ultima, aia era deja sătulă de pensie. Dacă mai ajungeai și tu, că doar nu erai Matusalem. Deci, o risipă de zile mari, dacă ne întrebați pe noi! Păi, de aia au și venit comuniștii acolo. Ce credeați voi? Să se dea, tovarăși, câte o felină cu ochi migdalați la fiecare, să ajungă la toată lumea. Ei, drăcie!

Dar nu vă lăsăm până nu vă spunem cine a fost campionul campionilor. După cum probabil v-ați prins din poză, el ar fi fost Fidel Castro. Cică ar fi avut 35.000 de femei trecute în palmaresul personal. Băi, las-o jos că măcăne! Un alt calcul simplu ne arată că asta ar însemna o femeie pe zi timp de 96 de ani, dacă s-ar fi apucat omul de sex din prima zi a existenței sale. Nasol e că Fidel a trăit doar 90 de ani, deci calculul ăsta pică. Ne explică însă personaje din anturajul său cum că Fidel ar fi fost o veritabilă mașină de cusut, care prefera zilnic o femeie la prânz, plus încă una după cină. Deci două pe zi, în fiecare zi, timp de 48 de ani.

Având în vedere că unii dintre voi sigur au votat cu Iliescu and Co., foarte posibil să credeți cifrele astea. Noi avem dubii. Păi, cum adică? Omul ăla a avut două căsnicii. Măcar în ziua nunții și în luna de miere să fi renunțat la obiceiuri. Nu? Apoi, las-o în spanac! Dacă mănânci caviar zilnic, și tot ți se ia după vreo lună, maxim. Vrei și tu să te uiți la un film, la un meci, să ieși cu băieții la un spriț, să te duci la pescuit, să înveți copilul să îți aducă bere rece de la frigider, din astea cum face omul normal la cap. N-ai cum s-o ții numai în zgâlțâieli. Și chiar și așa, statistic, n-au cum să îți iasă toate partidele, fără excepție. Mai ești și tu obosit, stresat, nehidratat cum trebuie, ești cu gândul în altă parte, sula prefecturii. Deci, să mai taie cubanezii ăia din ele, că e prea gogonată.

Pleosc scripsum – Se zvonește că vor să scoată și nord-coreenii un volum cu numărul tipelor bifate de nenea Kim Jong Il. Cică după ce ar fi coborât de pe nu știm ce munte sacru, călare pe un inorog, s-ar fi apucat de treabă și a trecut pe răboj vreo 870 de milioane de femei de pe toată planeta. Aici ar putea fi un sâmbure de adevăr. Având în vedere că vorbim despre un tip care a câștigat primul lui turneu de golf băgând toate mingiuțele de la prima lovitură, noi nu am glumi cu așa ceva.

0 comments on “Care a fost bărbatul cu cel mai mare succes la femei din toată istoria?Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *