Sex cu împărătesele Chinei și nu numai cu ele

Dacă am adus vorba ieri de Asia, și dacă v-a plăcut în China, mai stați oleacă. Țară imensă, istorie impresionantă, avem ce face și pe aici și destul timp de petrecut împreună. Pe urmă, am adus vorba despre băieții ăia care ajungeau la conducere pe post de mari cuceritori, iar una dintre însemnările care trebuia neapărat bifată pe lista lor cu „lucruri ce trebuie făcute în viață” era aia de a se juca de-a animalul cu opt picioare cu cât mai multe tipe. La unii chiar nu s-a putut ține socoteala, căci nimeni în vremea aia nu știa să calculeze cu cifre astronomice. Și aici, evident, multă lume (în special femeile) se întreabă de ce viața asta nu a fost corectă și nu a dat și femeilor aceleași avantaje, atunci când au ajuns pe poziții din astea de forță. Drept îi? Ei, uite că nu a fost chiar așa cum credeți voi.

De ce? Pentru că întrebarea de mai sus și-a pus-o, la un moment dat, și numita Liu Chuyu care, de profesie, era soră de împărat. A împăratului Liu Ziye (sec V d.Hr.) mai exact. Cel mai probabil, ea s-a întrebat asta cu voce tare, căci frate-su a auzit-o și a ordonat imediat ca la palat să fie înființat un nou departament. Cel de amanți ai soră-sii. Pentru un bun început, știți cum se face la casă de piatră, omul i-a dus un cadou, un plic cu bani, dar și un grup de 30 de tinerei supradotați, lucrați la sală, aleși pe sprânceană, care să se ocupe temeinic de problemele tinerei prințese. Ăștia se numeau mianshou, adică fix ce se înțelege. Mai multe nu știm să vă spunem decât că, în mod clar, prințesa nu a avut probleme cu coșurile de pe față, cele cauzate de hormonii șturlubatici.

Și asta nu e tot. Într-un caz unicat în istoria Chinei, Wang Baoming (tot secolul al V-lea d.Hr.), asta fiind mamă de împărat, a primit de la fiu-său tot 30 de amanți oficiali. Nici aici nu putem da detalii dacă băbăciunea i-a folosit în scopul destinat, ori îi punea să deretice prin casă, prin curte, să facă de mâncare căci, se știe, de la o vârstă încolo, ai mai mult fantezii culinare și începe să ți se zbată ochiul stâng când e de curățenie.

Legat de libertatea de care se bucurau femeile în perioada antică din China (nu le-a mers prea mult), amintim și de Zhao Ji. Dacă nu vă sună cunoscut, Zhao Ji a fost mama împăratului Qin, ăla care a unificat China și care a devenit primul ei conducător suprem. Zhao era soția unui rege local, Zhuangxiang, dar avea și niște amanți, ca să fie și să nu trebuiască. Printre ei, un anume Lu Buwei. Lu ăsta era un negustor și un politician local care l-a ajutat pe Zhuangxiang să devină rege. Și cum orice facere de bine vine și cu un preț, în cazul de față a venit sub forma coarnelor de cerb lopătar puse regelui. Cum bănuieile începuseră să crească, Lu nu putea să lase onoarea reginei nereperată.

Așa că i-a făcut un cadou cum rar se face, înainte de a se da la fund, pardon de expresie. Un individ pe nume Lao Ai. Iar Lao a rămas în istorie pentru niște dotări de neam prost. De aici și dovada că bărbații sunt porci, dar unii pot fi chiar măgari. Cică pe ăla l-ai fi putut folosi lejer ca osie la o căruță. Doamna a apreciat din plin gestul și cadoul, ba zice-se că a fost pătrunsă până în străfundul ființei ei. L-a tuns și frezat pe Lao ca să pară un preot budist, apoi l-a stors de vlagă până la ultima picătură. Toată lumea fericită în cazul ăsta. Inclusiv Lu, care a preluat puterea după moartea regelui încornorat și până la înscăunarea lui Qin.

Acum, după atâtea povești din dormitoarele regale sau imperiale din China, noi vă sfătuim să nu lăsați fanteziile să zboare prea departe. Sau, dacă o faceți, fiți cu băgare de seamă. De ce? Toată lumea știe că femeile îndrăgostite pot fi puțin nebune. Nu toate, evident, dar cu alea care sunt nu te mai înțelegi neam. Să te ferească sfântul de din astea! Iar faptul de a fi concubin, sclav sexual, amant sau ce mai aveau voie femeile să țină pe lânga casa omului, putea veni cu părți nedorite. De asta era indicat să nici nu dai tot ce ai mai bun în tine. Spre exemplu, regina Mi Bazi (secolul al IV-lea î. Hr.), a avut și ea partea ei de iubiți. Una destul de consistentă se pare.

Numai că unul dintre ei i-a picat ei cu tronc, ca o fată dedicată ce era marii iubiri. Nefericitul se numea Wei Choufu. Chiar dacă au trecut anii, vreo 30 la număr, fata nu l-a uitat. Prin urmare, când a simțit ea că i se apropie funia de par, a trimis după ăsta, l-au găsit băieții, iar Mi a dat ordin să fie ucis și îngropat lângă ea când va fi să fie. De abia l-au scăpat curtenii pe bietul om de mâna nebunei. Wei, săracul, n-a apreciat această dovadă de iubire maximă și cică l-ar fi lăsat inima la scurtă vreme de la sperietura trasă. Aia e. Grijă mare la nebune!

0 comments on “Sex cu împărătesele Chinei și nu numai cu eleAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *